Cautare

1873 de rezultate pentru "numere de telefon prahova slanic" (3.56 secunde)
Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. ... Nu tine cont de cifrele de pe cantar, ci uita-te la formele tale. ... Vino cu idei, argumenteaza si propune moduri de a le pune in aplicare.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Celularul a fost furat in statiunea Olimp, acolo unde ministrul a avut o intalnire de lucru cu liberalii constanteni. Desi Orban a transmis hotului si un SMS prin care ii cerea telefonul inapoi, pana la urma situatia a fost rezolvata de un liberal din Mangalia.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Creditele doar cu buletinul sunt cele mai solicitate in magazinele de electrocasnice datorita procedurii rapide de acordare, potrivit unui studiu realizat de portalul Ghiseul Bancar.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom. ... intrarea unor noi operatori pe piata de telefonie mobila. Acestea vor fi disponibile in orasele mari si se asteapta ca cererea sa fie mare din partea oamenilor de afaceri.
Numerele pentru telefonia fixa vor fi formate, din februarie 2008, din zece cifre si vor cuprinde prefixul national, indicativul de arie geografica si numarul local, pentru toate apelurile locale si nationale, potrivit unui comunicat al autoritatii nationale din domeniu (ANRCTI).
Pe cat de mult ne dorim aceasta vacanta, pe atat de mult vrem ca o companie serioasa sa se ocupe de toate aspectele mai putin cunoscute, dar care indeplinesc un rol esential in armonia unei calatorii de neuitat.
De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet. ... Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
Cum anihileaza inteligenta artificiala tentativele de spionaj cibernetic. Amenintarile avansate persistente (APT) reprezinta cel mai grav risc de securitate la adresa securitatii companiilor, paralizand afaceri si distrugand cariere in domeniul IT prin brese de securitate costisitoare ce provoaca pagube majore.
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: - Bine batrane, ne auzim la telefon si vedem cum facem ca sa ne vedem. ... De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut.
Cand mi-am schimbat buletinul, cand am depus actele pentru carnetul de sofer, cand mi-am luat numerele noi, cand am reclamat ca mi s-a furat o bicicleta, cand a venit politistul la mine acasa pentru ca-mi uitasem actele de identitate.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
Trei barbati si o femeie care pretindeau ca sunt inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) au fost retinuti de politistii gorjeni sub acuzatia de inselaciune.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
google-analytics.com